Spreekuren

Wij werken uitsluitend op afspraak.

Gelieve bij voorkeur online een afspraak te maken; uiteraard kan u nog steeds telefonisch een afspraak maken (011 / 88 34 93), liefst tijdens de openingsuren van het secretariaat (8:00u-12:00u)

Indien u geen plaats meer vindt in de online agenda en toch een dringend medisch probleem hebt, gelieve dan telefonisch contact op te nemen. We proberen u steeds zo spoedig mogelijk verder te helpen.

Annulaties

Indien u niet aanwezig kan zijn op de geboekte afspraak, gelieve deze minstens 12u op voorhand te annuleren zodat wij een andere patiënt kunnen verder helpen. Indien de afspraak niet wordt geannuleerd, of u verschijnt niet op de gemaakte afspraak, zijn wij genoodzaakt deze aan het geldende consultatietarief aan de patiënt te factureren.

Sakin2 - kopie
kabinet - kopie

Wij vragen u om op tijd te komen en de voor u gereserveerde tijd te respecteren. Uw huisarts staat ook in voor dringende medische problemen. Daarom kan het gebeuren dat u langer moet wachten dan voorzien.

Komt u met meer dan één persoon, maak dan voor elke persoon een afzonderlijke afspraak, op deze manier kunnen wij voldoende tijd voorzien voor een degelijk medisch onderzoek.

Indien u een afspraak niet kan nakomen, vragen wij u om deze zo snel mogelijk te annuleren. Zo kunnen wij andere patiënten sneller helpen.

Vergeet niet uw e-ID/kids-ID of ISI+ kaart mee te brengen.

Huisbezoeken

Huisbezoeken indien mogelijk aanvragen voor 10:00u.

Ze zijn bedoeld voor patiënten die niet in staat zijn om naar de praktijk te komen, op huisbezoek kunnen wij immers niet dezelfde zorg bieden als op raadpleging met al het nodige materiaal.

Vermeld duidelijk: naam, adres, telefoonnummer en reden.

Bij hoogdringende huisbezoeken zal steeds de éérst beschikbare arts ter plekke komen.